Opleidingen

Zeptner IT Services Opleidingen

Wij verzorgen opleidingen in verschillende varianten, klassikaal of met ondersteuning van online extra ondersteunend materiaal of met online hulp door een docent.

Voor de klassikale opleidingen werken wij samen met andere cursus instituten om de kwaliteit van de opleiding als ook de kwaliteit van het aangeboden materiaal maximaal te verhogen. Verder ontwikkelen wij constant extra online materiaal dat erop geënt is om op pedagogisch niveau het maximale uit de cursist te kunnen halen.

Ons hoofddoel is uw medewerkers een opleiding te geven die aansluit bij de werkzaamheden die hij of zij uitvoert, zodat de opgedane kennis direct omgezet kan worden naar de praktijk. Daarnaast is het van ons belang dat iedereen gecertificeerd kan raken. Hiertoe verzorgen wij bovenop de opleiding extra examen training, die extra aangevraagd kan worden.

De docenten die wij hierbij inzetten zijn zelf werkzaam in het werkgebied en gaan regelmatig op examen om up to date te blijven. Zij zijn dus perfect in staat om niet alleen op papier de kennis over te brengen, maar kunnen zich ook kunnen inleven in de praktijk situaties waar de cursist zich in bevindt.

Daarboven op kunt u bij ons naast de opleiding uw medewerkers ook laten voorzien van laptops, zodat zij hun volledige cursus omgeving virtueel op hun laptop kunnen draaien, waarmee hun volledige lesomgeving altijd bij hun is.

Wij werken standaard met klassikale opleidingen, daar alleen deze vorm een stok achter de deur is en het extra voordeel heeft dat de docent zich kan inleven op de cursist en zaken kan aanhalen die voor de cursist direct van voordeel zijn. Medestudenten van andere bedrijven kunnen hierop ook positief van invloed zijn.

Wij werken ook met online oplossingen, dan gaan we eerder naar de maatwerk oplossing toe en dat kan voor kleine groepen een oplossing zijn. Het biedt de mogelijkheid om te studeren wanneer, hoeveel en kan beter rekening houden met het privé leven. En combo met klassikaal lijkt echter de beste oplossing.

Het werken met online oplossingen is goedkoper, echter kwantiteit is niet gelijk kwaliteit. Onze opleidingsadviseur zal U hierin duidelijk begeleiden.

Alle opleidingen kunnen meertalig gegeven worden.

Kies vanaf de homepagina de gewenste opleiding, of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met onze opleidingsadviseur, die met u uw wensen zal bekijken en de beste opleidingsopties zal uitleggen voor een optimale opleiding en opleidingsmethode.